Kiği Halk Eğitimi Merkezi


Vizyon: Kurumumuzu ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan bir oranda öğrenci yerleştiren sosyal kültürel ve sportif etkinliklerde adından söz ettiren veli memnuniyetine önem veren milli ve manevi kültürün ahlak değerlerini en üst düzeyde geliştiren gelecek özgün nesillerin yetiştirilmesi sorumluluğunu alabilecek güçlü bir eğitim kurumu yapmak...

Misyon: Kişisel ve toplumsal sorumluluk bilincine sahip özgüvenli öğrenmekten yaşam boyu kopmayan etkili iletişim kurabilen sosyal ve kültürel alana göre kendini geliştiren araştıran ve sorgulayan ülkesine ve insanlığa hizmet için gereken beceri tutum ve sorumluluk edinmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Her yıl Okuma Yazma Kurslarında değişik Kurumlarla işbirliği halinde dersler verilip okuma yazma oranını artırıyoruz ve değişik alanlarda kurslar açarak hizmet vermekteyiz.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler:
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04263112150

Belgegeçer - (426) 311 2468

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kigihem.meb.k12.tr

Adres - Yenişehir M. Cumhuriyet Cad. Hükümet konağı yanı no14

Derslik :1
Atölye-İşlik :1
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi nüfusu 4100´dür. Ayrıntılı bilgiye Bağlantılar-Kiğı ilçemiz konulu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Adres - Yenişehir M. Cumhuriyet Cad. Hükümet konağı yanı no14

Ulaşım İlçemize ulaşım, Bingöl il merkezinden veya Elazığ,Karakoçan ilçesi üzerinde karaylolu aracılığı ile her türlü karayolu taşıtı kullanılarak sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bingöl ili merkezine 75 km uzaklıktaki Kiğı İlçemizin merkezinde bulunmaktadır.